martes, 13 de julio de 2010

III Torneig TPV Ciutat de Terrassa



Inici de temporada de la Modalitat competitiva de l’Espeleologia amb la participació de moltes noves joves promeses


La temporada 2010 de Tècniques de Progressió Vertical en Espeleologia (TPV) de la Federació Catalana d’Espeleologia s’ha iniciat enguany dins el marc de la festa major de Terrassa. Aquesta primera prova puntuable per a la Copa de la Federació ha estat el III Campionat de Tècniques de Progressió Vertical Ciutat de Terrassa organitzat pel Club Muntanyenc de Terrassa i patrocinat per la Federació Catalana d'Espeleologia.

Les altes temperatures no van fer defallir les ganes de superació del nombrós nombre de participants que es van repartir els trofeus i medalles donades per l'Ajuntament de Terrassa i l'entitat organitzadora. Cal destacar l'estrena d'una nova categoria en el circuit català de mà dels alevins nens i nenes de 8 a 9 anys. La competició es va desenvolupar al llarg de tot el matí de diumenge, amb les proves de sensefí primer i les de circuit a continuació.

En la primera de les proves, la de velocitat en corda sensefí, l’Aleví Dani Valenzuela del EC Sabadell- CG Llenas, va ser medalla d’or al igual que l’alevina Irene Pallàs del mateix club amb una sensacional marca de 44’’ en els 10 metres de corda. La van seguir les seves companyes d’equip Maria Singlà i Eva Sanz que amb uns temps de 51 i 53 segons aconseguiren la medalla de plata i bronze respectivament. En la categoría Infantil, Arnau Calero, també del EC Sabadell- CG Llenas, va aconseguir també la medalla d’or al emprar un temps de 58’’ en l’ascens dels 15 metres de corda. L’EC Sabadell- CG Llenas també va ocupar la primera posició en categoria Juvenil gràcies a la sensacional actuació de Bernat Sust amb un temps de 1’ 43’’ en l’ascens dels 30 metres de corda, seguit de Guillermo Maluenda ( SIE Tarragona ). En categoria majors, Jonathan Ruíz (GES del CM Terrassa) va ser medalla d’or amb 1’31’’ seguit de Marc Rebollo (AE Tarragona). En veterans A en Pere Rodríguez (SIES l’Avenç CC), va ser el primer classificat amb un temps de 1’22’’ seguit de Vicente Gallardo (SIES l’Avenç CC) i finalment en la categoria veterà B Àngel Samaniego ( SIE Tarragona ) va ser medalla d’or amb un temps de 43’’ seguit de Francesc Poyatos ( EC de Gràcia ) i de Ignasi de Yzaguirre ( GERS de l’AE Muntanya).

En la segona de les proves, la de resistència en corda sensefí, l’aleví Dani Valenzuela va aconseguir una altra medalla d’or, mentre que les alevines sabadellenques van intercanviar-se les medalles en aquesta prova ocupant la primera posició l’Eva amb un temps de 2’48’’, mentre que la medalla de plata va ser per la Irene i la de bronze per la Maria. En categoría Infantil la medalla d’or va tornar a ser per Arnau Calero amb un temps de 6’09’’. En categoría juvenil, Bernat Sust va tornar a pujar al punt més alt del podi al emprar un temps de 12’ 55’’ en l’ascens dels 120 metres de corda seguit de Guillermo Maluenda. En categoria veterans A en Pere Rodríguez va ser el primer classificat amb un temps de 8’50’’. Finalment en la categoria veterà B Francesc Poyatos va ser medalla d’or amb un temps de 5’58’’ seguit de l’Àngel Samaniego i Ignasi de Yzaguirre.

Finalment en la prova de circuit l’aleví Dani Valenzuela va aconseguir la seva tercera medalla d’or, mentre que la classificació en la modalitat femenina va ser la següent: Irene Pallàs medalla d’or, Eva Sanz medalla de plata i Maria Singlà medalla de bronze. Arnau Calero en categoria infantil també aconseguia la seva tercera medalla d’or així com el juvenil Bernat Sust seguit de Guillermo Maluenda. En categoria majors Jonathan Ruíz va ser medalla d’or seguit de Marc Rebollo. Pel que fa als veterans A masculí, Jordi Camí (SIES l’Avenç CC) va ser medalla d’or, seguit de Pere Rodriguez i Vicente Gallardo mentre que Asunción Sánchez (GES del CM Terrassa) va ser medalla d’or en fèmines. Finalment en la categoria veterà B, Francesc Poyatos va ser medalla d’or seguit d’Ignasi de Yzaguirre i Àngel Samaniego.

Pel que fa a la classificació del Trofeu Ciutat de Terrassa, resultat de la suma de les tres proves (velocitat, resistència i circuit), van ocupar la primera posició Irene Pallàs i Dani Valenzuela en categoria aleví, mentre que en categoria Infantil i juvenil la van ocupar també els esportistes sabadellencs Arnau Calero i Bernat Sust respectivament. En categoria veterà A la va guanyar Pere Rodríguez i finalment en categoria veterà B la combinada va ser per Francesc Poyatos.

La propera competició en la que prendran part els esportistes catalans serà el proper 12 de setembre en el II campionat “Vila de Corbera”.

No hay comentarios: