miércoles, 27 de octubre de 2010

sabadell 2010


Sabadell acull el V Campionat de Catalunya de
Tècniques de Progressió Vertical,
darrera prova de la Copa Catalana 2010

 
 

El 17 d’octubre es va celebrar a les instal•lacions de la panxa del bou de Sabadell el “V Campionat de Catalunya-III Memorial Bernat Renom de tècniques de progressió vertical” organitzat per l’Espeleo Club Sabadell - Club Gimnàs Llenas, amb la col•laboració de la Federació Catalana d’Espeleologia i l’Ajuntament de la ciutat.


En categoria aleví masculí Dani Valenzuela (EC Sabadell-CG Llenas) va ser medalla d’or en les tres proves al igual que l’alevina Eva Sanz (EC Sabadell-CG Llenas) que a més va aconseguir en la prova de velocitat (10 m.) el rècord de Catalunya amb un temps de 33’’. L’alevina Irene Pallàs del mateix club va aconseguir tres medalles de plata. En la categoria Infantil, Arnau Calero i en Juvenil Bernat Sust (ambdós de l’EC Sabadell-CG Llenas) van guanyar també tres medalles. El també juvenil, Guillermo Maluenda (SIE Tarragona) aconseguia tres medalles de plata.

En categoría absoluta Jonathan Ruíz (GES del CM Terrassa) va penjar-se tres medallas d’or i dues la veterana A Asunción Sánchez del mateix club.

En veterans A Pere Rodríguez (SIES - A l’Avenç CC) va guanyar tres ors, Manel Llenas (EC Sabadell-CG Llenas) dues plates i Andrés Lechuga i Juan Manuel Rodríguez, ambdós del GES de Terrassa un bronze cada un.

Finalment en categoria veteranes B femení Pepi Jiménez (EC de Gràcia) va aconseguir tres medallas d’or i Núria Zendrera (GERS AE. Muntanya) tres de plata, mentre que en veterans B masculí Francesc Poyatos (EC de Gràcia) va aconseguir dos ors i un plata, Ignasi de Yzaguirre (GERS AE Muntanya) un or i dues plates i Angel Samaniego (SIE Tarragona) tres bronzes.

Pel que fa a la classificació del Campionat de Catalunya, en la que computen els resultats de les tres proves, els Campions de Catalunya van ser Eva Sanz i Daniel Valenzuela en categoría Alevins; Arnau Calero en Infantils; Bernat Sust en Juvenils; Jonathan Ruiz en Majors, Pere Rodríguez en Veterans A i Pepi Jiménez i Francesc Poyatos Veterans B.

Al mateix temps es va fer lliurament de les medalles als campions de la Copa de la Federació Catalana d’Espeleologia de Tècniques de Progressió Vertical de la temporada 2010 (donadas per la unio de federacions).
En categoria individual els campions són Daniel Valenzuela (Alevins), Arnau Calero (Infantils), Guillem Maluenda (Juvenil), Jonathan Ruiz (Majors), Pere Rodríguez (Veterans A), Francesc Poyatos (Veterans B). Pel que fa a la classificació de la Copa per clubs va ser encapçalada per l’Espeleo Club de Sabadell, l’Espeleo Club de Gràcia en segon lloc i el Grup de Exploracions Subterrànies del CM Terrassa en tercer lloc.

No hay comentarios: