lunes, 4 de julio de 2011

IV Campionat Ciutat de Terrassa


El 3 de juliol es va celebrar al Club Natació de Terrassa el IV Campionat Ciutat de Terrassa de tècniques de progressió vertical, organitzat pel club Muntanyenc de la ciutat, amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Espeleologia i de l’Ajuntament , en la qual van participar un total de 22 competidors.

Amb categoría aleví femení Eva Sanz i Angela Pallàs (E.C.Sabadell-C.G. Llenas) van aconseguir tres medalles d’or tres de plata respectivament, mentre que en aleví masculí Pablo Morales (E.C.S-C.G.LL)  va aconseguir tres medalles d’or. En categoria Infantil masculí Arnau Calero i Dani Valenzuela (E.C.S-C.G.LL) van guanyar tres ors tres de plates respectivament. En categoria infantil femení Mireia Flores (E.C.S-C.G.LL), va aconseguir dues medalles d’or i una de plata mentre que Irene Pallàs (E.C.S-C.G.LL) va adjudicar-se’n una d’or i dues de plata. En juvenil els tres ors van ser per Guillermo Maluenda (SIE Tarragona) i en majors masculí Bernat Rocha va penjarse  tres ors, J. Sanchez Gil tres plates i Jose Lopez dos bronzes ambos del club Muntanyenc . En categoría veterà A femení, Asunción Sanchez (G.E.S. del C.M. Terrassa) va acaparar els tres ors mentre que  Marisa Piedra s’adjudicava les tres plates. La categoria Veterans B va ser la més disputada. La modalitat masculina, va ser dominada per Francesc Poyatos (E.C. de Gràcia) amb tres ors, Marcelí Rojas (E.C.S-C.G.LL), dues medalles de plata i una de bronze i Ignasi de Yzaguirre (GERS A.E. Muntanya) una medalla de plata i dues de bronze. Angel Samaniego (SIET)  va ser quart a les tres proves. En femenina, Mercè Vera (SpeleoCorb), va aconseguir dues medalles d’or i una de bronze, Pepi Jiménes (E.C.G) una d’or i dues de plata i Núria Zendrera (GERS A.E.M) una de plata i dues de bronze. Magdalena Martín va ser quarta en les tres proves.

La propera competició a la que prendran part els esportistes  serà el 10 de setembre a Tarragona en el VI Campionat de  Catalunya.

No hay comentarios: