jueves, 29 de septiembre de 2011

Marbella 2011

Eva Sanz, de la selecció catalana de Tècniques de Progressió Vertical,
Campiona d’Europa


El 24 i 25 de setembre es va celebrar al Palau de Congressos de Marbella el I Campionat d’Europa de tècniques de progressió vertical, en el qual van prendre part set competidors catalans.

Amb categoría aleví femení Eva Sanz (U.E.Sabadell-C.G.Llenas) va aconseguir la medalla d’or a les proves de circuit i resistència, aconseguint a més a més en aquesta prova de resistència rebaixar en 22 segons el rècord d’Espanya al emprar tant sols 1’ 38’’ en l’ascenció dels 30 metres de corda. Va estar a punt a d’aconseguir una tercera medalla d’or a la prova de velocitat al quedar-se a només 35 dècimes de segon de la primera classificada. En categoria Infantil masculí, Arnau Calero (U.E.Sabadell-C.G.Llenas) va ser 9è a resistència i 7è a velocitat i no es va alçar campió d’Europa en circuit per ben poc. Amb categoria Veterans B masculí, Francesc Poyatos (E.C. Gràcia) va aconseguir una plata en circuit, un bronze en resistencia i un 7è lloc en velocitat, Ignasi de Izaguirre (G.E.R.S.A.E.Muntanya), un 5è i dos quarts llocs, Marcelí Rojas (U.E.Sabadell-C.G.Llenas), un 4rt i dos 5è llocs i Angel Samaniego (SIE Tarragona) va ser 6è, 8è i 9è en resistencia, circuit i velocitat respectivament. Finalment amb veterans B femení, Núria Zendrera (G.E.R.S. A.E.Muntanya) va aconseguir dos medalles de plata i una de bronze.



2 comentarios:

Jordi Camí dijo...

Truji, creo que seria bueno que pusieras el nombre del autor de los artículos, pues hacer una afirmación como: "En categoria Infantil masculí, Arnau Calero (U.E.Sabadell-C.G.Llenas) va ser 9è a resistència i 7è a velocitat i no es va alçar campió d’Europa en circuit per culpa d’una increíble mala decisió arbitral!", parece más una opinión personal, que una crónica de una competición.


Jordi Camí.

Pepi dijo...

Es que, fue una mala decisión arbitral. Y...fué consensuado por todos los compañeros; no es una opinion de alguien en concreto. Creo que habia que estar allí para haberlo visto, no?