jueves, 29 de septiembre de 2011

Marbella 2011

Eva Sanz, de la selecció catalana de Tècniques de Progressió Vertical,
Campiona d’Europa

El 24 i 25 de setembre es va celebrar al Palau de Congressos de Marbella el I Campionat d’Europa de tècniques de progressió vertical, en el qual van prendre part set competidors catalans.

Amb categoría aleví femení Eva Sanz (U.E.Sabadell-C.G.Llenas) va aconseguir la medalla d’or a les proves de circuit i resistència, aconseguint a més a més en aquesta prova de resistència rebaixar en 22 segons el rècord d’Espanya al emprar tant sols 1’ 38’’ en l’ascenció dels 30 metres de corda. Va estar a punt a d’aconseguir una tercera medalla d’or a la prova de velocitat al quedar-se a només 35 dècimes de segon de la primera classificada. En categoria Infantil masculí, Arnau Calero (U.E.Sabadell-C.G.Llenas) va ser 9è a resistència i 7è a velocitat i no es va alçar campió d’Europa en circuit per ben poc. Amb categoria Veterans B masculí, Francesc Poyatos (E.C. Gràcia) va aconseguir una plata en circuit, un bronze en resistencia i un 7è lloc en velocitat, Ignasi de Izaguirre (G.E.R.S.A.E.Muntanya), un 5è i dos quarts llocs, Marcelí Rojas (U.E.Sabadell-C.G.Llenas), un 4rt i dos 5è llocs i Angel Samaniego (SIE Tarragona) va ser 6è, 8è i 9è en resistencia, circuit i velocitat respectivament. Finalment amb veterans B femení, Núria Zendrera (G.E.R.S. A.E.Muntanya) va aconseguir dos medalles de plata i una de bronze.

jueves, 15 de septiembre de 2011

Tarragona 2011

El 10 de setembre es va celebrar a un dels pavellons del passeig marítim del port de Tarragona el VI Campionat de Catalunya tècniques de progressió vertical, organitzat pel Grup Societat d’Investigacions Espeleològiques de Tarragona, amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Espeleologia i l’Ajuntament de la Ciutat.

En categoria aleví masculí, Pablo Morales (EC Sabadell-CG Llenas) va aconseguir 3 ors mentre que les alevines Eva Sanz i Angela Pallàs, ambdues també de l’EC Sabadell-CG Llenas, tres ors i tres plates respectivament. En categoria infantil tots els participants també van ser de l’EC Sabadell-CG Llenas. En infantil masculí, Oscar Zamora va aconseguir dos ors i una plata i Arnau Calero dos plates i un or mentre que en fèmines Mireia Flores es penjava dos ors i una plata i Irene Pallàs dues plates i un or. En categoria juvenil masculí, Bernat Sust (EC Sabadell-CG Llenas) va aconseguir 3 ors i Guillermo Maluenda (Siet Tarragona) aconseguia per la seva banda dues medalles de plata. En categoria majors masculí, Abel Torres (EC Sabadell-CG Llenas) va guanyar també les tres medalles d’or, Bernat Rocha( Ges terrassa) una plata i dos bronzes i Xose Nuñez (Siet tarragona) dues plates. En categoria veterans A, va ser Asunción Sánchez (GES del CM Terrassa) qui va penjar-se els tres ors.  Finalment en categoria veterans B, Marcelí Rojas va aconseguir 1 or i dues plates, Francesc Poyatos (EC de Gràcia) va aconseguir un or, un plata i un bronze i Ignasi de Izaguirre (GERS Agrup. Exc. Muntanya) un or i dos bronzes. En veterans B femení Núria Zendrera (GERS Agrup. Exc. Muntanya) va aconseguir les tres medalles d’or i Magdalena Martín Díaz (Siet tarragona) una plata.

també es fa entrega als grups participants una copa en senyal d'agraïment

El proper 23 d’octubre, set d’aquests esportistes catalans es desplaçaran a Marbella per participar al I Campionat d’Europa de Tècniques de Progressió Vertical.