lunes, 10 de mayo de 2021

Corbera 2021


PARTICIPANTS: 

Aquesta competició es realitzarà de forma individual, en una sola categoria i modalitat. Les places serán limitades i seran seleccionades per rigorós ordre d’inscripció al campionat. 

CATEGORIES: Les categories es definiran per l’any de compliment de l’edat en qüestió i són les següents: A – Alevins: de 8 a 9 anys B – Infantils: de 10 a 13 anys C – Juvenils: de 14 a 17 anys D – Majors: de 18 a 34 anys (inclosos) E – Veterans A: de 35 a 44 anys (inclosos) F – Veterans B: a partir de 45 anys G – Veterans C: a partir de 55 anys Hi haurà dues MODALITATS, masculina i femenina 

PROVES: 

1. Velocitat en corda sense fi de 30 metres de recorregut (10 metres categoria alevins, 15 metres per la categoría infantil i veterans B i C). 

2. Resistència en corda sense fi de 90 metres de recorregut (60 metres per la categoria infantils i veterans B i C) i alevins 30 metres. 

3. Circuit de progressió vertical en paret en el menor temps possible i complint les prescripcions tècniques i normes de seguretat previstes en el Reglament FCE versió 2018.2 Categoria Infantil entre 10 i 15 metres. Categoria Juvenil i Veterans B i C entre 50 i 60 metres. Categoria Majors i Veterans A entre 60 i 90 metres. 

Les proves es duran a terme els dies 3 i 4 de Juliol de 2021, al pavelló esportiu municipal de Corbera deLlobregat, Carrer de Josep Tarradelles, S/N. 

HORARIS: 

Dissabte dia 3 de Juliol de 2021: 09,00h. Recepció dels participants i lliurament d'acreditacions i dorsals 10,00h. Inici de les proves de velocitat. 12,30h. Inici de les Proves de resistència. 

Diumenge dia 4 de Juliol de 2021: 9,00h. Inici de les proves de circuit. 11.30h. Inici de les proves d’autosocors (no puntuable) 13,00h. Lliurament dels premis per les autoritats assistents a l'esdeveniment i clausura del mateix. Durant la prova hi haurà avituallament líquid per als participants. 

REQUISITS PER PARTICIPAR: Per participar en aquest campionat és condició indispensable estar en possessió de la Llicència per l’any en curs de la Federeació d’Espeleología de la comunitat d’origen. S’haurà d’emplenar una declaració jurada de capacitat física i coneixements tècnics per participar en competicions oficials del calendari de la Federació Catalana d’Espeleología.

 NORMES GENERALS: Els participants es comprometen a seguir en tot momento les indicacions donades pels organitzadors i a complir els horaris establerts per a aquesta competició. 

L’organització no es fa responsable de cap accident que es pugui produir en el decurs del campionat, si bé vetllarà per tal d’evitar-lo. 

Es posarà un servei d’assistència mèdica a disposició dels participants. 

El pagament de la inscripció, en aquest campionat, pressuposa la total acceptació de les normes establertes per aquesta competició. 

L'organització es reserva el dret d'admissió així com el dret d’expulsar a qualsevol participant que no segueixi les indicacions del organitzadors. 

Qualsevol cas no previst de força major serà resolt per la comissió organitzadora. L’organització es reserva el dret de realitzar els canvis que cregui necessaris durant les proves, fins a la suspensió de les mateixes si les circumstàncies així ho recomanen. 

L’organització es reserva el dret a modificar els horaris en funció de les necessitats de la competició. 

Els circuits tècnics instal·lats només podran ser utilitzats pels esportistes inscrits en aquest campionat i només durant el temps que els hi sigui assignat per a la realització de les diferents proves. Un cop acabat el campionat els circuits restaran tancats per a qualsevol ús. 

A les proves de velocitat i resistència està permès l’ús del pantí, no podrá haver-hi ajudants tiradors.

 *Durant tota la competició caldrà seguir la normativa de seguretat COVID que s’estableixi per part de la organització segons les restriccions vigents en aquell momento.

INSCRIPCIONS I INFORMACIÓ: 

La data límit per inscriure’s serà el 20 de juny de 2021 a les 24 hores. 

No s’acceptarà ni es tramitarà cap inscripció rebuda amb posterioritat a aquesta data. 

S'ha d'omplir el formulari d’inscripció que trobareu a la página web de la federació catalana d’espeleología (www.espeleología.cat) 

El preu de participació al Campionat serà: 

Adults: 15€ Infantils i Juvenils: 6€ 

Després del lliurament de premis es farà un dinar. 

Qui vulgui pot apuntar-se abans del dia 20 de juny, enviant un correu electrònic a: speleocorb@gmail.com 

PREU DINAR: Adults: no inscrits 8€ 

Infants: gratis / arròs o macarrons, inclou beguda. 

ALLOTJAMENT OPCIONAL Alberg de la federació catalana d’espeleología Ca l’Herbolari a Vallirana




reglament-de-competicio-2018-v4-2 by JordiTrujillo on Scribd

No hay comentarios: