jueves, 15 de octubre de 2009

V campeonato de Valencia


El cap de setmana del 10 i 11 d’octubre es va celebrar a València el V Campionat d’Espanya de Tècniques de Progressió Vertical en el qual va participar la Selecció Catalana de la Federació Catalana d’Espeleologia, integrada aquest cop per dotze esportistes.
La competició es va dur a terme al pavelló de Malva Rosa durant tot el cap de setmana. El dissabte al matí es van disputar les proves de velocitat on només els veterans van aconseguir pujar al podi. Pel que fa a la categoria Veterans A, Pere Rodríguez i Manel Llenas van aconseguir la medalla de plata i bronze respectivament.
A les proves de resistència, un cop més, els catalans de la categoria Veterans A van ser protagonistes ja que van aconseguir els tres podis; Pere Rodríguez va ser Campió d’Espanya al emprar tan sols un temps de 8’ 23’’ per pujar els 120 metres, mentre que Andrés Lechuga i Manel Llenas van aconseguir la medalla de plata i bronze respectivament.
Finalment el diumenge es van disputar les proves de circuit que és la prova més vistosa i en la que els seleccionats catalans sempre han estat uns veritables especialistes. En categoria juvenil Marc Martínez es va quedar a tan sols 0,04 punts d’aconseguir la medalla de bronze mentre que en categoria absoluta Jonatan Ruíz hauria aconseguit una medalla de no ser per una maniobra errònia al final de la prova li va costar el podi. Els veterans en canvi un cop més van arrasar en el podi. Pel que fa als veterans A masculins un cop més les tres medalles van ser per Catalunya; Manel Llenas va ser campió d’Espanya, Pere Rodríguez plata i Andrés Lechuga bronze. Pel que fa als Veteranes B femení, Pepi Jiménez va aconseguir la plata, mentre que en Veterans B masculí Francesc Poyatos va aconseguir la segona posició i Ignasi Yzaguirre un disputat tercer lloc.
La propera competició a la que prendran part els esportistes catalans serà el 25 d’octubre a Sabadell en competició de rànquing Català, puntuable per a la Copa de la Federació Catalana d’Espeleologia.

No hay comentarios: